Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

ІнтерХім – репутаційний лідер серед фармвиробників!

ІнтерХім – репутаційний лідер серед фармвиробників!

“ІнтерХім” очолив список фармацевтичних компаній з найкращою репутацією! 

За результатами ІХ Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією "Репутаційні АКТИВісти" компанія посіла перше місце у галузі "Фармація та медицина" серед виробників й імпортерів в Україні.


Минулого року компанія
сягнула другої сходинки, лише на 1,5 пункта поступившись торішньому лідеру, проте цьогоріч фармвиробник відзначає впевнену перемогу.

"ІнтерХім" випередив колег по ринку з великим відривом як по кожній номінації, так і загальному підсумку. 

інтерхім репутаційний лідер серед фармвиробників

Успішність компаній оцінювали одразу за кількома номінаціями: 

    • Репутаційна стабільність

      активна PR-служба; системний характер роботи; об’єктивна основа для формування позитивної репутації, позитивна реакція цільових аудиторій, позитивний ефект зусиль з управління репутацією.

    • Медійна активність 

      спілкування зі ЗМІ всіх типів; якість повідомлень, впізнаваність і цитованість спікерів; позитивний ефект медіазусиль.

    • Інноваційність підходу

      власні нестандартних PR-рішення; системна робота з new-media та в digital-сегменті; позитивна реакція цільових аудиторій на креативні та нестандартні рішення; позитивний ефект від інновацій.

    • Антикризова стійкість.

      наявність стратегії антикризового реагування; адекватність інструментів, їхнє успішне застосування; підтримка компанії цільовими аудиторіями; позитивний ефект докладених зусиль.

    • Іміджевий капітал корпоративної соціальної відповідальності

      системна робота з інформування цільових аудиторій щодо проєкту КСВ; реальна користь проєктів для суспільства; ступінь соціальної відповідальності компанії щодо персоналу, споживачів, бізнес-партнерів; позитивне сприйняття роботи підприємства у сфері КСВ.

інтерхім репутаційний лідер фармгалузі

Цьогоріч учасниками рейтингу стали понад 700 компаній, з яких більш ніж 40 - у галузі "Фармація та медицина". Діяльність підприємств оцінювало професійне журі з понад 150 незалежних експертів.

Церемонія нагородження найвищою вітчизняною професійною нагородою в галузі репутаційного менеджменту відбулася 12 квітня 2024 року в межах Міжнародного форуму PRNext'24 у Києві. 

Вдячні оргкомітету, експертам та колегам за визнання, нашим споживачам за багаторічну довіру, а Силам оборони за можливість працювати, щоб допомагати іншим!

Наближаймо перемогу разом!